Hoewel het in de wereld van adviseren, trainen en coachen wellicht ongebruikelijk is, doen wij niet geheimzinnig over de tarieven. Voor individuele gesprekken en kleine groepen van maximaal 3 deelnemers betaal je € 86,50 per uur (excl 19% btw). Het faciliteren van een grotere groep gedurende een dagdeel van 5 uur kan vanaf € 500,00 (excl. 19% btw). De inzet van instrumenten, persoonlijkheidstesten, locatiekosten, inhuur vakgebied deskundigen, maatwerk lesmaterialen en meer van die zaken worden meestal doorbelast tegen kostprijs.

We drinken graag een kop koffie met je om de situatie met eigen ogen te zien en snel en eenvoudig een voorstel te maken. Al onze offertes bevatten, naast een gedegen programma voorstel, een begroting die past bij de vraag, locatie en periode van uitvoering. Prijzen kunnen per aanvraag voor jullie gunstige afwijkingen vertonen, simpelweg omdat we graag scherp en commercieel offreren, zodat ons afwijzen lastig is... of misschien gewoon stom.


Financiele verrassingen achteraf zijn uitgesloten. Wat houd je nog tegen om contact op te nemen? Des te eerder kunnen de "koffers" van de deelnemers worden uitgepakt!