Corporate hospitality dient als hoogtepunt van persoonlijke aandacht voor jullie zakenrelaties. Zij hebben bij het openen van de uitnodiging verwachtingen die aan het zakelijk contact gelijkwaardig zijn, maar die deze eigenlijk dienen te overtreffen in bijzonderheid.

 

Concept beschrijven, inkoop en productie van materialen, vormgeven en vervolgens volgens draaiboek inzet van stuk voor stuk vakmensen. Wij vertalen jullie corporate values in smaakvolle gerechten, meubels, de architecturale omgeving, maar ook naar bloemarrangementen en de servicegerichte training van het tijdelijk personeel. Om dit te bereiken beheerst de Corporate Colors specialist de nieuwste kneepjes uit zijn of haar vak. Samen gebracht in jullie team benoemen ze de details van gastvrijheid met als resultaat hospitality in jullie Corporate Colors.

 

De couleure locale van jullie nevenvestigingen (in Nederland of misschien wel wereldwijd) komt terug in de toepassing van de juiste etiquette, smaakbeleving van gerechten en de muziek, zonder de global corporate kernwaarden uit het oog te verliezen. Deze zintuiglijke waardecreatie van jullie Marketing & Salesbeleid bewijst zich met een helder resultaat in verkoopbevordering, omzetverhoging en relatieversteviging.