Hoe reageert een paard op jouw manier van communiceren in leidinggeven? Welk type paard - denker, durfal, dromer of de doener - loopt van je weg, ziet je niet eens staan, wil liever aan jou leiding geven dan sturing van jou ontvangen of wacht geduldig op je volgende opdracht?

 

Werken met onze paarden geeft inzicht. Persoonlijk, voelbaar en heel directe informatie over je eigen communicatie is spannend en bere leerzaam. Werken met onze paarden betekent een logische en praktijk gerichte ervaring. Personality versus Horsenality is een ‘outdoor'-vorm van persoonlijke motivatiecoaching voor iedereen die aan zijn leiderschap wil werken. Je staat oog in oog met paarden die je precies "vertellen" wat je zou kunnen ontwikkelen in je communicatie en je leiderschap. Het is een unieke ontmoeting. Een indrukwekkende ervaring waar je direct wat mee kunt.

 

Onder onze begeleiding 'speel' je een dagdeel met een of meerdere paarden die, net als mensen, een eigen Personality hebben, we noemen dat Horsenality. Je observeert, krijgt en ontvangt uitdagende opdrachten, leert weerstand weg te nemen, vertrouwen te geven en te motiveren. Samenwerken met een of meerdere paarden is het ultieme dagdoel om te komen tot jouw natuurlijke leiderschap.