In de groei naar volwassenheid is de juiste balans vinden en ook nog mentale weerbaarheid ontwikkelen (pffff..) cruciaal om "later" op eigen wijze succesvol in de maatschappij te zijn. Junior Colors is ons talentenprogramma wat staat voor de persoonlijkheidsontwikkeling van junioren. De eerste twintig jaar van het leven staan in het teken van groei en ontwikkeling. De snelheid waarmee veranderingen in deze jaren plaatsvindt zijn heftig en tegelijkertijd zo intens dat het "hoe" en "de ervaring" voor de rest van een leven van invloed blijven in iets doen of juist iets laten. Junior Colors is een programma wat zich richt op de persoonlijkheidsvorming van kinderen en pubers.

 

Junior Colors biedt het 360 graden profiel, Junior Colors Adventure, als persoonlijk begeleidingsplan per "junior". Het unieke aan het Junior Colors programma is dat het naadloos aansluiting vind op Jungiaanse persoonlijkheid ontwikkel instrumenten voor volwassenen als Myers Briggs Type Indicator en Insights Discovery evaluator.

Junior Colors biedt met korte workshops ondersteuning aan ouders, coaches en trainers.

 

Nieuwsgierig en meer weten? Bezoek: www.juniorcolors.nl of bel 070-3227474 voor een persoonlijk uitwisseling van informatie.