Authentiek leiderschap is volgens ons vanuit een visie, betekenisvolle dingen gedaan krijgen, voor en door andere mensen. Wat zijn de waarden van de organisatie en wat zijn die van de talentvolle medewerker?

 

Voor welk individu en welk functieprofiel is het belangrijk om het niveau te halen van managing en dienend leiderschap waarbij het in essentie gaat over overdracht en onkreukbaarheid? Voor welk functie profiel is het niveau "zijn" van een effectief leider voldoende en welk type persoonlijkheid haalt daar ook de hoogste voldoening uit?

 

Het groeien in leiderschap benaderen wij vanuit het karakter. Vervolgens combineren we deze persoonlijkheidsdynamiek met mentale en sociale vaardigheden, tactisch en technisch functioneren in een bepaalde functie, beroep of managementlaag in de organisatie. om de cirkel rond te maken monitoren we ook fysiek en medisch onze deelnemers. En YEP!, dit gaat over de letterlijke fitheid en het lekker in je vel zitten als je dat ene shirtje draagt...

Corporate en personal identity als basis voor leiderschap met karakter. Kijk op http://www.just-b.nl of bel ons voor meer gedetailleerde informatie over hoe het Just B leiderschapsprogramma past in jullie corporate university en talent ontwikkelprogramma.