Proces managen helpt in doelgericht teamwerk.

 

De langzaamste die zijn doel niet uit het oog verliest, gaat nog altijd sneller dan de collega die doelloos rondzwerft. Met zijn allen in het bootje blijven zonder pauzes en uitstapjes die niet zijn afgesproken... Structuur en afspraken.

 

Mogelijke scenario's en focuspunten parallel laten lopen dat is de kunst. Daarbij draait het niet zozeer om het gelijkwaardige tempo of positie. Samen verdelen maakt beheersing immers meer en beter mogelijk. Het nakomen van gemaakte afspraken geeft vertrouwen in elkaar en bovenal winst! Iedere sport in teamverband illustreert het succes van deze formule.

 

Vanzelfsprekend betekent doelgericht teamwerk dan ook dat we de sportformule toepassen. Op het gestelde doel focussen, de bijhorende scenario's uitvoeren, niet afwijken zonder overleg. Met alles wat gebeurd contact houden en blijven communiceren. We zijn succesvol door het toepassen van onze holistische leiderschapsmethode waarin tactische, technische, fysieke, medische, sociale en mentale vaardigheden getoetst en geleerd worden.